Energijski in proteinski napitki

Energijski in proteinski napitki

Pri kolesarjenju je poraba energije velika, pa naj bo to profesionalno ali rekreativno kolesarjenje. Spletna trgovina Factorystore vam poleg celotne opreme za kolesarjenje ponuja tudi športno prehrano in pijačo ter dodatke za telo. Seveda je zelo pomembno, da poskrbite za svoje telo in počutje ter ne le za kvalitetno kolo. V svoje telo morate vnesti zadostno količino tekočine in potrebnih hranilnih snovi, da boste pri močeh za kolesarjenje. Športna prehrana pripomore k boljšemu počutju in tudi večji učinkovitosti. Predvsem pomembni so energijski in proteinski dodatki, saj je pomembna tudi regeneracija.

Factorystore vam ponuja osvežilno pijačo z okusom limone in limete, ki poskrbi za dnevni vnos kalcija. Poleg tega si lahko kupite energijski napitek, izotonik, ki bo napolnil prazne rezerve ogljikovih hidratov med obremenitvami. Izotonično oziroma energijski napitek si lahko kupite v več različnih okusih. V ponudbi boste našli tudi vitaminske napitke za celo družino, ki so dobrega okuse, poleg tega pa poskrbijo tudi za izboljšanje kondicije. Ne poskrbite na vnos kalija, magnezija, vitamina C in ostalih pomembnih mineralov ter vitaminov. Preverite ponudbo energijskih napitkov in si privoščite okus, ki vam najbolj ustreza.

Kot smo že omenili, pa je pomembna tudi regeneracija. Proteinski napitki so pomembni za gradnjo mišic in regeneracijo. Proteini so sicer sestavni del veliko metaboličnih funkcij v telesu, zato je vnos proteinov zelo pomemben. Factorystore vam ponuja proteinske napitke v različnih okusih, med katerimi je tudi okus čokolade in okus banane z vanilijo. Priporočamo vam, da si ogledate ponudbo spletne trgovine Factorystore in si tako zagotovite kvaliteten ter okusen energijski in proteinski napitek.