Havaianas brisače

Havaianas japonke in brisače

Havaianas je popularna blagovna znamka, ki je najbolj poznana po japonkah, ki so že v prejšnjem stoletju obkrožile cel svet. Izdelki Havaianas prihajajo iz Brazilije, ki je znana kot država sonca, morja in peščenih plaž, zato se ni potrebno čuditi, če je Havaianas specializirana za prodajo poletnih izdelkov. Japonke Havaianas pa niso ene izmed mnogih japonk, ampak so nekaj posebnega. Najprej je potrebno poudariti, da so to prve japonke, ki so sploh bile kadarkoli izdelane izven Japonske.

Posebnost Havaianas japonk je predvsem kvaliteta materiala, iz katerega so te japonke izdelane. Za izdelavo se uporablja samo najbolj kvaliteten naravni kavčuk. Ali ste že kdaj slišali za to, da je občutek hoje s Havaianas japonkami takšen, kot da bi hodili po zraku? To je izkušnja, ki jo opisujejo vsi, ki uporabljajo te kvalitetne japonke. Kavčuk, iz katerega so izdelane Havaianas japonke, je tako mehak, da se med hojo popolnoma prilagodi stopalu. Od tod izvira tisti občutek hoje po zraku.

Druga posebnost teh japonk je dizajn. Havaianas japonke uporabljajo celo velike ameriške pop ikone. Včasih pri Havaianas izkoristijo priložnost in izdelajo nekaj unikatnih japonk, v katere vstavijo diamante in druge drage kamne. Takšne glamurozne Havaianas japonke se prodajajo za več tisoč evrov.

Havaianas poleg obuval izdelujejo tudi brisače za plažo. Tako kot vsi Havaianas izdelki, imajo tudi brisače za plažo unikaten in zelo poseben dizajn. Nekateri zanj pravijo, da ga najbolje opiše izraz: eksplozija barv. In res imajo vsi Havaianas izdelki takšno kombinacijo barv, ki je nekaj posebnega. Vzorci, potiski, barve in drugi elementi dizajna dajejo čutiti poletje in zabavo. Havaianas brisače so prav tako kvalitetne kot japonke. Svileni všitki poskrbijo za to, da so brisače mehke, preostali kakovostni material pa za to, da se tudi pod vročim poletnim soncem in morsko soljo ne bodo kar tako hitro uničile: barva ne zbledi in tkanina ne preperi.

http://www.superge.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.