Kako povedati punci da se je zredila

Veliko žensk v daljši zvezi “pozabi” gledat na svojo postavo in se preprosto zredijo. Problem pa nastane, ko ji partner želi to povedat, saj so glede tega ženske zelo občutljive. Predstavljamo vam nekaj načinov oz. tehnik kako svoji punci povedat, da se je zredila.

Naj bo to skupen problem
Odvečni kilogrami pri daljši zvezi ponavadi niso problem samo pri ženskah, saj se pogosto krat zgodi, da kilogrami pridobivata oba. Spremljate, če so se vaše prehranjevalne navade poslabšale ali ste zgolj manj aktivni in jih poskusite izboljšat. Če se boste vi prehranjevali bolj zdravo in s več gibali je zelo verjetno, da bo tudi vaša partnerka spremenila svoje navade.

Osredotočite se na zdravje in ne samo na postavo
Vsi vemo, da povečanje telesne teže pogosto vpliva na zmanjšanje telesne privlačnosti, če vas za vašo partnerico resnično skrbi pa to ne sme biti primaren problem. Hitro povečanje teže lahko s sabo prinese tudi številna resna obolenja (npr. diabetes, bolezni srca, visok krvni tlak), zato ji predstavite njen problem (povečana teža) iz tega vidika. Nežno ji povejte, da ste zaskrbljeni zaradi njenega načina življenja, saj se je zelo spremenil in so potrebne spremembe na boljše. Tudi tokrat uporabite besede, ki bodo opisale to kot skupen probelm.

Zavedajte se, da boste tudi vi morali delat
Če želite da vaša punca shujša in poje več zdrave hrane, morate biti pripravljeni da vi storite enako. Ne morate je prisilit da je solato in je gledati kako teka na tekočem traku medtem, ko vi sedite pred televizorjem in jeste hamburger. Pojdite skupaj na sprehod, kolesarjenje, kuhajte zdrave obroke in se odločajte za bolj zdrave možnosti, kot pa da greste ven an večerjo.

Vedite, da pravi način kako ji povedati ne obstaja
Ni važno, kako nežno načnete to temo,  vedno jo bo prizadelo in bo užaljena, zato se pripravite na kak prepir. Zavedati se morate tudi, da je verjetno že sama opazila, da se je zredila in bo včasih dovolj že majhna motivacija z vaše strani.

Punce, olajšajte nam delo s svojimi nasveti, kako bi ve najlažje sprejele takšno dejstvo?