Kampiranje na hrvaškem

Kamp Porto sole ob Vrsraju

Kamp Porto sole se nahaja samo pet minut hoje od mesta Vrsar. Če se vam res ne ljubi hoditi, pa lahko izkoristite tudi turistični vlakec, ki vas bo zapeljal do Vrsarja in nazaj. Kamp Porto sole se nahaja v objemu mediteranske narave. Kot vemo, je hrvaška obala znana predvsem po tem, da ima veliko sončnih dni v letu. Če se vam zgodi, da imate en dan slabo vreme, potem bo skoraj gotovo v dnevu ali dveh vreme postalo spet lepo. Dež in mraz preprosto ne trajajo. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj je hrvaška obala tako priljubljena med turisti.

In kaj vam ponuja kamp Porto sole? Od letos je kamp Porto sole odprt celo leto in ni več omejen samo na poletno sezono. Zaradi milih mediteranskih zim, ki so bogate z veliki sonca, je postalo povpraševanje po zimskem kampiranju zelo visoko. To so opazili tudi v tem kampu in odšli so v koraku s časom in potrebami turistov, ki se zelo hitro spreminjajo in predvsem postajajo čedalje bolj široke.

Kamp Porto sole ponuja kar 800 parcel, ki so primerne za kampiranja, od teh pa jih kar 753 omogoča priklop na elektriko in vodo. Kamp zagotavlja tudi čiste WCje, ki so prilagojeni tudi za invalide. V kampu imajo svoje mesto tudi avtodomi, za njih pa je poskrbljeno tudi s kemičnimi sanitarijami in možnostjo za izpust sanitarij. Ljubitelji in lastniki psov pa bodo zadovoljni, saj kamp Porto sole dovoli kampiranje v družbi štirinožcev. Predvsem otroci bodo zadovoljni, ker ima kamp Porto sole zunanji bazen. V primeru, da bi kakšen dan naplavilo kaj alg in vam bi bilo v morju neprijetno, bi lahko izkoristili kopanje v bazenu. Omenimo še, da ima kamp Porto sole lastno trgovino in gostilno ter da ima tudi športne objekte, kjer lahko igrate tenis, odbojko, namizni tenis, košarko, nogomet, minigolf itn.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.