Tekalne steze Weslo Treadmills proizvaja Icon Health Fitness. To ni edina paleta tekalnih stez te znamke, a je najboljša kupčija znamke glede na ceno in preprostost pri uporabi. Znamka si je svoje ime ustvarila pri tistih, ki želijo pričeti domači fitness.

Kako resnično dobre so tekalne steze Weslo?
Glede na ocene strank Amazon in druge platforme za nakup so tekalne steze Weslo našle priljubljenost pri različnih uporabnikih. Njihove konkurenčne cene, preprostost uporabe in prostorska ekonomija so nekatere lastnosti, ki jih ne morete zgrešiti. Svojega mnenja pa ne morete podati, dokler ne vidite prednosti in slabosti teh tekalnih stez:

Dobre stvari:
· Ekonomičnost prostora: v primerjavi z drugimi tekalnimi stezami, Weslo uporabljajo najmanj prostora. Če nakupujete za dom naj vas shranjevanje ne skrbi. Steza se lahko preprosto zloži in po želji ponovno postavi. Ko končate z uporabo jo tako lahko zložite in prihranite prostor.
· Možnosti mobilnosti: stezo lahko preprosto zložite in prenašate. Tekalne steze Weslo omogočajo premikanje in so tako najpopolnejše za domačo uporabo.
· Preprostost uporabe: Za uporabo teh tekalnih stez ne potrebujete učnih ur. Izdelane so tako za začetnike, kot izkušene uporabnike. Zaradi svojih lastnosti so najboljše za začetno stopnjo tekalnih stez – preden se odločite za bolj profesionalne. Tekaški novinci imajo radi naprave, ki so preproste za uporabo.
· LCD odčitek: da sledite svojemu napredku, vam LCD odčitki omogočijo, da svoje treninge vsakodnevno pregledate. Videli boste lahko, ali se izboljšujete, ali ostajate na istem.
· Nastavljive vrste omogočajo bolj intenzivne treninge: če iščete tekalno stezo, ki ta bolj intenzivno vadbeno izkušnjo, je to vrsta, za katero se morate odločiti. Nastavljiva možnost vam da priložnost, da prilagodite hitrost in tako intenzivnost svojega treninga.
· Konkurenčne cene: za nastavljivo tekalno stezo boste plačali tudi le $99. Motorizirane vrste imajo ceno $300. V primerjavi z drugimi znamkami so tekalne steze Weslo najbolj cenovno dostopne na trgu. Njihovo delovanje je standardno in z njimi lahko pridobite želeno stopnjo fitnesa.