kopalke 8848 altitude

Kopalne hlače 8848 Altitude

Tudi letos se lahko opremite z najbolj modnimi oblačili za na plažo, ki jih dobite v kolekciji 8848 Altitude. Tako lahko izbirate med različnimi modeli 8848 Altitude moških kopalnih hlač, ki se že na prvi pogled razlikujejo od drugih. Gre za eleganten kroj z lepimi in dodelanimi zaključnimi šivi. Zaradi detajlov, ki jih marsikatera druga blagovna znamka spregleda, vam 8848 Altitude kopalne hlače pomagajo skriti celo kakšen odvečni kilogram. Z ostro linijo lahko v njih dosežete, da zgleda bolj vitki in bolj postavni, to pa so seveda telesne lastnosti, ki si jih vsak, ki pride na plažo, želi.

Skoraj vse 8848 Altitude kopalne hlače so izdelane iz 100% najlona. To je material, ki se najbolj hitro suši. Kadar boste prišli iz vode, se bodo kopalne hlače posušile v nekaj deset minutah. Ta proces je nekoliko odvisen tudi od vremena. Če zunaj zelo vroče in nas vas svetijo topli sončni žarki, potem se bodo 8848 Altitude kopalne hlače izjemno hitro posušile. Kopalne hlače so tudi podložene z mrežico in imajo v pasu vrvico, s katero si lahko dodatno pritrdite hlače okrog pasu. Tako ne boste imeli nobenih težav s spusti po toboganu, s skoki v vodo ali z drugimi vragolijami, ki vsi radi počnemo, ko preživljamo prosti čas ob vodi.

8848 Altitude kopalne hlače so torej funkcionalni izdelek, ki hkrati zadovoljuje praktične zahteve in vrhunski dizajn. Zelo pomembno je, da se človek v svojih kopalnih hlačah počuti prijetno. Tako lahko dopust preživi na sproščen način, ne da se neprestano sprašuje, kako izpade v teh ali onih kopalnih hlačah. Ne pozabite na dopust vzeti vsaj še en rezervne 8848 Altitude kopalne hlače, saj ko boste enkrat uporabili to vrsto kopalnih hlač, ne boste želeli več zamenjati znamke. Eleganca in prijetnost materiala ter kroja so preprosto preveč napredni, da bi si želeli karkoli drugega.

Več informacij

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.