Majice dandanes štejemo med zelo pomembne kose oblačil, saj so primerne tako za nošenje v prostem času kot tudi v službi ter ob bolj elegantnih priložnostih. Poleg tega so majice nepogrešljive tudi pri ukvarjanju s športom. Da o tem, da predstavljajo odlično darilo, sploh ne govorimo. Na trgu je ponudba takšnih in drugačnih majic res zelo pestra. Zato vam svetujemo, da si izbor podrobno ogledate ter se šele nato odločite za nakup.

Majice so večinoma zasnovane v obliki črke T (T shirt). Med seboj se razlikujejo po materialu, iz katerega so izdelane, po barvi ter po tem, kakšen izrez imajo. Tako poznamo majice z V izrezom ter majice z U izrezom. Od tega, za kakšen namen bomo majice uporabljali, je odvisno to, iz kakšnega materiala so izdelane. Najpogosteje so narejene iz bombaža, elastana ali poliestra. Za športne majice je še posebej pomembno to, da so izdelane iz hitro sušečega materiala.

Ko boste kupovali majico, upoštevajte še to, da se mora prilegati vašemu tipu postave. Ustrezati mora vaši telesni višini, teži in obliki telesa. Predvsem pa naj bo majica kakovostna, saj jo boste le tako z veseljem nosili več let.

Športne majice – obvezna oprema vsakega športnika

Ste se tudi sami pridružili skupini ljudi, ki z aktivnim načinom preživljanja prostega časa skrbijo za svoje zdravje in dobro počutje? Prav vsak izkušen športnik vam bo zagotovil, da brez prave športne majice ne gre. Odločite se za majice, ki ustrezajo določeni vrsti športa, s katero se ukvarjate. Tako lahko na primer izbirate med tekaškimi, pohodnimi, kolesarskimi, … majicami.

Kolesarske majice morajo vsebovati žepe za shranjevanje drobnarij, poleg tega so oprijete, saj se s tem doseže večja hitrost. Tekaške majice naj bodo iz materialov, ki se hitro sušijo, obenem pa poskrbijo za popolno udobje pri nošenju. Potem so tu še majice za hladnejše dneve, ki vas morajo zaščititi pred podhladitvijo. In še in še … Izbira je res ogromna in želimo vam, da najdete majico po svojem okusu. Prverite ponudbo na strani https://www.hervis.si.