Rider je proizvajalec sandalov in med ljudmi zelo priljubljenih japonk in se predvsem na mlade obrača neposredno. Namenjen je ljudem, ki jim je doživetje na potovanju veliko bolj pomembno, kot jim je pomemben sam prihod na cilj. To je obutev, ki je bila narejena v Braziliji, iz najbolj kakovostne gume. So anatomsko oblikovani, modni in vzdržljivi, kar poteši zahteve vseh, ki želijo le najboljše. To je izjemno kakovostna obutev, namenjena moškim, ženskam in otrokom.

Rider sandali za moške so oblikovani tako, da zadostijo tudi najbolj nemogočim zahtevam. Modeli, ki so narejeni posebej za ženske, so mešanica udobja, lepote in kvalitete. Rider sandali za otroke pa imajo za razliko od modelov, ki so narejeni za moške in ženske še dodatno oblazinjenje, za še večje udobje nežnih otroških stopal. V samem začetku so bili sandal Rider zasnovani kot obutev, ki v sebi združuje mešanico brazilskega duha, peščenih plaž in športnega udobja. Znamka Rider je veliko več kot le znamka obutve, pravzaprav je življenjski stil. Predstavlja kvaliteto, ki jo še posebej cenijo vsi tisti, ki imajo radi pristnost, a so hkrati vedno znova pripravljeni na to, da se soočijo z vedno novimi izzivi. Znamka Rider se deli na tri segmente, in sicer na casual, after sport in street summer. Predstavlja pravi brazilski način življenja, njihovo mišljenje, neverjetno energijo, šport, veselje do življenja in sproščenost.

Njihov osnovni namen je bil ta, da bi oblikovali sandal, ki bo v vročih poletnih dneh čimboljši približek hoji z boso nogo, pri tem pa bo stopalu vseeno nudil udobje in začito, ki jo potrebuje. A v Riderju prav gotovo ne bi bili to, kar so če ne bi naredili kakovosten sandal, ki je udoben, hkrati pa stilsko izjemno dobro oblikovan. Rider izdelki zagotavljajo edinstveno udobje, njihov predelovalni proces pa odraža globoko zavezo okolju.

http://www.superge.si