Nasveti za boljši sex

V času “aktivnosti v postelji” koristimo veliko mišičnih vlaken, ki jih skoraj nikoli ne uporabljamo. Prav zato sta redni trening in pravilne vaje pomembne, saj se se boste z kvalitetnim treningom in pravilnimi vajami manj zadihali in posledično v postelji zdržali veliko dlje. Izboljšajte vašo vzdržljivost in moč v postelji, poleg tega pa z vajami oblikujte še svoje telo.

Zgornji del telesa

S tem, ko si boste razvili ramena, triceps, prsa in hrbet boste veliko lažje zdržali dlje časa v položajih kjer ste nad partnerico, ter v položajih  kjer vi nosite težo njenega telesa. Osnovne vaje, s katerimi si lahko ojačate te mišične skupine lahko najdete med vajami.

Fleksibilnost

Z rednim razgibavanjem vaših mišic se boste počutili veliko bolje, prav tako pa boste lahko lažje izvajali bolj zahtevne poze.

Razvite trebušne mišice

Trebušne mišice in mišice na spodnjem delu hrbta so mišice, ki se najpogosteje uporabljajo med sexom. Znanstveniki so odkrili, da osebe, ki imajo slabo razvite trebušne mišice, trikrat pogosteje doživijo poškodbe med posteljnimi aktivnostmi. Utrjene trebušne mišice vam bodo učvrstile trebuh, ki vam tako med sexom ne bo v napoto. Da ne omenjam dejstva da si večina punc želi v postelji imeti fanta z six packom, ne pa z pivskim trebuhom.

Vzdržljivost

Velike in definirane mišice jo bodo morda dodobra zagrele, vendar če se boste zadihali in zaznojili v parih minutah, jo bo volja kmalu minila, prav tako pa bodo vaše sposobnosti drastično padle. Z rednimi kardio treningi lahko povečate svojo vzdržljivost in preprečite odpoved manjših mišičnih skupin