kolesarska oprema in sedež za kolo

Oprema za kolesarje

Oprema za kolesarje je ravno tako pomembna, kot samo kolo. Brez dobrega kolesa bo vaša vadba mučna in hitro se boste naveličali kolesarjenja. V vsak hobi je potrebno vložiti nekaj denarja in nič drugače ni z kolesarjenjem. Kvalitetno kolo vas bo sicer nekaj stalo, prav tako pa tudi oprema za kolesarjenje, a po začetnem vložku ne boste z kolesarjenjem imeli skoraj nikakršnih stroškov.

Če imate otroka bo za vas nepogrešljiv otroški sedež, na njem boste lahko brez posebnega truda prevažali vašega malčka kamorkoli že greste, odsvetujem vam samo montažo sedeža na downhill kolo. Tudi kolesarski čevlji so eden izmed dodatkov za kolesarje, brez katerega ne gre. Kolesarski čevlji vam bodo omogočili veliko bolj efektivno kolesarjenje, saj boste pedalke lahko poganjali v celotnem krogu ne pa samo na dol. Eden izmed dobrih dodatkov je tudi kolesarski števec, ta bo prikazal stanje vaših prevoženih kilometrov in pa povprečno ter trenutno hitrost vašega kolesarjenja.

Tudi torba za kolo ali pa kolesarski nahrbtnik sta precej koristna saj vanju lahko pospravite vse vaše osebne predmete, ki bi vas sicer ovirali pri kolesarjenju. Ne pozabite pa tudi na set orodja in pa rezervno zračnico v primeru, da vam spusti guma. Slušalke in pa mp3 predvajalnik bosta poskrbela, da vam med kolesarjenjem ne bo dolgčas, vaša priljubljena glasba pa vas bo motivirala in tako boste pri doseganju ciljev še bolj uspešni. Tudi aktivno perilo je precej učinkovito, saj bo odvajalo znoj od vašega telesa, tako boste kljub potenju ostali suhi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.