Resort Petalon omogoča prijeten dopust na zahodni istrski obali v neposredni bližini kraja Vrsar . Okolica kjer se Resort Petalon je obdana z zeleno oazo borovcev.

Gostom Resort Petalon lahko poleg slikovite okolice, čistega morja in prijetnega podnebja nudi tudi odlično izkušnjo bivanja. V ponudbi lahko turistom Resort Petalon ponudi 176 dvoposteljnih in triposteljnih sob ter 48 apartmajev. Udobje vsake enote nudi udobje bivanja s klimatsko napravo, SAT TV in telefona pa omogočajo stik z dogajanjem v svetu, za vse, ki to potrebujejo in si želijo. Ponudbo dvoposteljnih sob sestavljajo : standardna dvoposteljna soba in dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo. Med obema ponudbama dvoposteljnih sob je razlika v nekoliko večji bivalni površin. Soba superior dodatno nudi možnost več oseb v dvoposteljni sobi. Ponudba družinska soba nudi bivanje štirim osebam, za vse, ki si željo bivati z več osebami je na voljo družinska soba z dodatno posteljo. V družinski sobi z dodatno posteljo je možno bivanje največ 6 oseb. Ponudba apartmajev Resort Petalon nudi gostom tri možnosti in sicer apartma za največ tri, štiri ali šest oseb. V vsakem apartmaju je popolno udobje z klimo, možnostjo komuniciranja prek telefona, v apartmaju je TV. Kuhinja je opremljena z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, kuhalno ploščo in hladilnikom.

Resort Petalon nudi veliko gurmanski užitkov vsem obiskovalcem. Picerija Portun se nahaja na obali, namenjena je vsem, ki želijo gurmanske užitke združiti s pogledom na čudovito okolico. V okviru ponudbe, ki jo nudi Resort Petalon so še Pub, Cafe in dva Fresh Cornerja.

Za vse, ki si želijo aktivni dopust je Resort Petalon pravi naslov. Ljubitelji aktivnega oddiha bodo lahko izbirali med množico športnih aktivnosti. Množica aktivnosti, med katerimi gostje, katere pod svojo streho gosti Resort Petalon, so tenis, namizni tenis, odbojka, košarka, nogomet, rokomet, balinanje, kolesarjenje, pešačenje, potapljanje in mnogo drugega.

Resort Petalon je dobra izbira.