Salomon nahrbtnik

Salomon je sinonim za svobodo gibanja

Salomon je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športne opreme za različne vrste športa že od leta 1947. Več desetletna tradicija in uveljavljenost na svetovnem trgu so garancija za kakovost, na katero prisegajo številne ljubitelji športa po celem svetu. Moto, ki ga Salomon uresničuje s svojimi izdelki, je: zagotoviti ljudem svobodo gibanja. In dejansko je za vsem športom, ki jih prakticirajo ljudje po celem svetu, nekaj skupnega, kar jih vse združuje pod isto streho: zahteva po maksimalni svobodi gibanja. Šport je predvsem gibanje in kvalitetna oprema za šport mora služiti prav temu, da olajša gibanje, ga naredi bolj lahkotnega.

Pri Salomon s svojimi športnimi artikli to dosegajo na tak način, da nenehno vlagajo v razvoj novih tehnologij, ki jih po dolgih in podrobnih testiranjih vgradijo v svoje izdelke. Za pohodnike je Salomon poskrbel s številnimi artikli, med katerimi je potrebno posebej izpostaviti kvaliteten lahek nahrbtnik. Vsak izkušen pohodnik se zaveda, kako pomembno vlogo igra vsak dekagram opreme, ki jo prenaša. Zato je pomembno, da je oprema čim lažja in pričeti je potrebno prav pri osnovi, pri Salomon nahrbtniku. Pohodniške hlače, majice in jakne Salomon so izdelane iz vrhunskih sintetičnih materialov, ki zadržujejo toploto in oddajajo vlago. Vsa Salomon pohodniška oprema je uporabna tako za visokogorsko pohodništvo kot za lažje oblike pohodništva.

Salomon je posebej specializiran tudi za gorski tek. Med zelo priljubljenimi modeli za tovrstni šport spadajo Salomon terenska obutev, ki je izdelana iz kakovostnega materiala Gore tex. Med poznavalci ima Gore tex posebno mesto, saj je to material, ki zagotavlja odlično toplotno izolacijo in zaščito pred zunanjimi pogoji. Nepogrešljivi so tudi izjemno lahki Salomon tekaški nahrbtniki, ki so izdelani na tak način, da tekače ne ovirajo med tekom. S telesom se dobesedno zlijejo in tekač sploh nima občutka, da ima karkoli na sebi. To je seveda le del široke Salomon ponudbe.

http://www.superge.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.