Sesalci so praktična rešitev . Praktična rešitev so sesalci, ker pomenijo prihranek časa . Prihranek časa je pomembna lastnost predvsem v primerih, kjer je prostor namenjen čiščenju s sesalci razkošno odmerjen. V tem primeru moramo s sesalci skleniti nekaj kompromisov. Najbolje je, da so sesalci primerjani z drugimi sesalci, ter mu najdemo najprimernejše lastnosti. S sesalci imamo pri nakupu hrkati lahko kar nekaj omejitev.

Vsi sesalci so potrebni dobrega preizkusa, kar pomeni, da moramo, če je le mogoče lastnosti preveriti pred nakupom. V nekaterih primerih so sicer možne prilagoditve. Še bolje pa je, da se nakupni artikle njim po najboljših močeh približa. Ko imamo enkrat izbrane lastnosti uporabe, načeloma težav ni. Razen seveda izbire in na koncu uporabe. Izbira danes hkrati ni težava ter je težav. Izbira je na kratko povedano velika. Raznih sesalcev je danes veliko. Ne le na splošno, na celotnem trgu, ampak tudi zgolj v ožjih segmentih prodaje. Ožji segmenti prodaje so prodaja po lastnostih kot so znamka, model, lastnosti raznih sesalcev in podobno. Znamka, lastnosti, model in drugo je lahko tudi vodilo. Ožji segmenti so namreč namenjeni prilagoditvam zahtevam kupcev. Te prilagoditve omogočajo dobro prodajo. Proizvodnja je namreč že dolgo časa usmerjena na uresničevanje načel ekonomije obsega.

 

To pomeni, da z majhnimi spremembami prodajamo isto tehnologijo oziroma tehnologijo v velikih nakladah. Zato so spremembe včasih majhne in pomembne. Izbira je v največ primerih enostavna, če vemo kaj bomo kupili. Pri takem nakupu štejejo naše in tuje izkušnje. Slednje izmed vse ponudbe izločijo nekaj pomivalnih strojev, ki najbolj ustrezajo našim zahtevam. Zoženje ponudbe na vsega nekaj strojev pomeni bistveno lažjo izbiro. Ko imamo potem na voljo zgolj nekaj modelov odločitev ne bo težka. Predhodno izbrane lastnosti govorijo, da je vsaka izbira dobra. Ožja ponudba pa ne bo posebno težavna za izbiro najboljšega. Sesalci so koristen pripomoček vsakega gospodinjstva.