Poskrbite za rekreacijo sebe in svojih najdražjih z modernimi in na videz zelo »kul« skiroji znamke Micro. Izstopajte, bodi ponosni na sebe in svoje najdražje. Dvokolesnik je odlična možnost kako kuriti maščobe in ohraniti zdravo telo.

Skiro nudi zabavo in tudi gibanje v enem

Rekreacija otrok je zelo pomembna. Skrb za njihovo vitalnost je ključna. Vendar ni otrokova vitalnost edina na katero moramo biti pozorni. Kaj pa mi? Kaj pa naša vitalnost? Če sami ne bomo zdravi, potem bomo zgolj škodili vsem okoli nas. Ob enem pa lahko na otroke naredimo vtis le, če smo jim za zgled. Sami skrbimo za svoje zdravje in otroci nam bodo sledili.

Micro je skiro, ki ponuja obilo zabave. Gre za malce drugačen skiro, ki ga ne vidimo na vseh korakih. Vsaj včasih je bilo tako. Skiro je prepoznaven po svoji obliki, namreč gre za skiro, ki ima tri kolesa. Dva sta spredaj in tretji zadaj. Prednost takšnih skirojev je predvsem v stabilnosti. Tri kolesa omogočajo boljše ravnotežje, ob enem pa je vožnja bolj zanimiva. Dvokolesnik Micro je znan tudi po tem, da ga lahko enostavno zložimo in pospravimo, kar pove veliko o njegovi mobilnosti.

Se zapeljemo z njim v službo ali pa, če živimo daleč del poti opravimo z avtobusom del pa s skrijemo.

Ni boljše kombinacije. Varčno in zdravo ob enem, kdaj ste nazadnje nekaj takšnega naredili za svoje telo. In če boste tako počeli, boste zgled vašim najmlajšim. Zato ni vrag, da se vam bodo želeli pridružiti in se popeljati s svojim skirojem.