Srebrne palice so priljubljena oblika investicije

Srebro ima zaradi svojih lastnosti izjemno veliko uporabnost v različnih vejah industrije, vedno bolj pa je zanimivo tudi za mnoge investitorje. Najbolj priljubljeni obliki varčevanja so investicije v kovance in srebrne palice.

 

Po nekaterih informacijah je srebro izjemno redka kovina, katere količina naj bi zadostovala le še za približno 10 let. Zaradi svoje priljubljenosti, lahko vse oblike naložbenega srebra danes kupite v nekaterih bankah, zlatarnah in trgovinah s plemenitimi kovinami, ki so vam dostopne praktično na vsakem koraku.

Srebrne palice so priljubljena oblika investicije

Srebrne palice so najboljši način vlaganja v srebro

 

Zaradi vse večjega povpraševanja, so postale srebrne palice celo donosnejša naložba kot pa na primer naložbeno zlato. Podobno kot zlato, jih izdelujejo talilnice in kovnice zlata, pri čemer je čistoča srebrnih palic 99,9%.

 

Zaradi nižje cene, običajno vlagatelji najpogosteje povprašujejo po srebrnih palicah teže 20g, 50g, 100g, 250g, 500g ali 1000g, prav tako pa se priljubljene tudi manjše srebrne palice, ki so težke le eno unčo.

 

S srebrnimi palicami do varne naložbe

 

Ko se odločata za nakup srebrnih palic, je potrebno vedeti, da mora kupec zaenkrat še vedno plačevati DDV, kar tudi vpliva na donosnost vaše naložbe. Ne glede na to, pa se dolgoročno vlaganje v srebrne palice še vedno splača.

 

Vlaganje v srebrne palice pa ima še eno prednost. Vlagateljem daje še večjo stopnjo zanesljivosti in stabilnosti naložbe, ki je v večini primerih neodvisna od gospodarske situacije v državi in v svetu. Zato je takšna oblika investicije primerna za vse tiste, ki si želite tudi varne naložbe za vašo prihodnost.

 

 

Na https://edisongold.com/ si lahko ogledate aktualne cene zlata in srebra.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.