Arhiv Značk: kopalke

Kopalke 2018, individualna ali modna izbira

Kopalke 2018 so lahko individualna ali modna izbira. Modna izbira so kopalke za poletje 2018, katere narekujejo modne brvi. Modne kopalke letnika 2018, naj bi bile imitacija živalskih vzorcev, vzorci se lahko med seboj prepletajo ali so različni, zakon so geometrijski vzorci, asimetrične enodelne kopalke z visokim izrezom, brazilke, mini bikini, prosojnice. Dodane imajo lahko kovinske okraske, vrvice ter rože. Poleg tega ne gredo nikoli iz mode nekatera pravila za ustvarjanje optično drugačnega izgleda. Preko teh pravil je možno marsikatero nepravilnost pokazat v optimalnem izgledu.

modne kopalke

Bodimo ponosni na svoje individualne značilnosti

Individualna izbira kopalke za tople dni leta 2018, ki najbolj ustrezajo nam. Nobena skrivnost ni, da bi vsak na plaži ali množico ljudi na splošno, rad imel popolno postavo. Torej dolge noge, idealno telesno težo, zapeljivo velike prsi in ravno prav odmerjeno zadnjico. Vendar bi bile potem hitro našli enake ali podobne kopalke sezone 2018. K sreči imamo različne postave, kar pomeni tudi priložnost za zelo pisan nabor možnosti. Nič ni narobe, če so individualno najljubše enodelne kopalke, nihče pa ne brani nositi bikini. Ko izbiramo kopalke za poletje 2018 ali druga obdobja velja isto pravilo : modeli in lutke v izložbi niso nikakršno merilo. Slike modelov v oglasih rasnih tiskovin praktično nikoli niso naravne, ampak so pred objavo pošteno obdelane. Podobno se na filmskih platnih, televizijskih ekranih ali računalniških monitorjih pojavljajo posnetki, kateri so zajeti v idealnih pogojih. Podobno popačeno podobo imajo lutke v izložbah, prav tako luči v prodajalnah poskrbijo za odstopanje od barv in vzorcev na plaži. Gre za preprosto drugačne svetlobne pogoje, zato barve in vzorci izgledajo preprosto drugače. Pri izbiri je zato dobro prisluhniti svojemu okusu, nasloniti se na svoje izkušnje ter upoštevati dejstvo, da lahko naša koža v nekaj dneh bolj ali manj porjavi. Na ta način izbrane kopalke poletja 2018 bodo zagotovo najboljša izbira. Preglejte pestro izbiro kopalk v spletni trgovini Nama.si

Kopalne hlače 8848 Altitude

Tudi letos se lahko opremite z najbolj modnimi oblačili za na plažo, ki jih dobite v kolekciji 8848 Altitude. Tako lahko izbirate med različnimi modeli 8848 Altitude moških kopalnih hlač, ki se že na prvi pogled razlikujejo od drugih. Gre za eleganten kroj z lepimi in dodelanimi zaključnimi šivi. Zaradi detajlov, ki jih marsikatera druga blagovna znamka spregleda, vam 8848 Altitude kopalne hlače pomagajo skriti celo kakšen odvečni kilogram. Z ostro linijo lahko v njih dosežete, da zgleda bolj vitki in bolj postavni, to pa so seveda telesne lastnosti, ki si jih vsak, ki pride na plažo, želi.

Skoraj vse 8848 Altitude kopalne hlače so izdelane iz 100% najlona. To je material, ki se najbolj hitro suši. Kadar boste prišli iz vode, se bodo kopalne hlače posušile v nekaj deset minutah. Ta proces je nekoliko odvisen tudi od vremena. Če zunaj zelo vroče in nas vas svetijo topli sončni žarki, potem se bodo 8848 Altitude kopalne hlače izjemno hitro posušile. Kopalne hlače so tudi podložene z mrežico in imajo v pasu vrvico, s katero si lahko dodatno pritrdite hlače okrog pasu. Tako ne boste imeli nobenih težav s spusti po toboganu, s skoki v vodo ali z drugimi vragolijami, ki vsi radi počnemo, ko preživljamo prosti čas ob vodi.

8848 Altitude kopalne hlače so torej funkcionalni izdelek, ki hkrati zadovoljuje praktične zahteve in vrhunski dizajn. Zelo pomembno je, da se človek v svojih kopalnih hlačah počuti prijetno. Tako lahko dopust preživi na sproščen način, ne da se neprestano sprašuje, kako izpade v teh ali onih kopalnih hlačah. Ne pozabite na dopust vzeti vsaj še en rezervne 8848 Altitude kopalne hlače, saj ko boste enkrat uporabili to vrsto kopalnih hlač, ne boste želeli več zamenjati znamke. Eleganca in prijetnost materiala ter kroja so preprosto preveč napredni, da bi si želeli karkoli drugega.

Več informacij