Arhiv Značk: prehranska dopolnila

Z izdelki Basica poskrbite za kislo-bazično ravnovesje svojega telesa

 

Basica so prehranska dopolnila, ki pomagajo našemu telesu do razkisanja. Basica je prehransko dopolnilo, ki se uporablja za zaščito organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres. Strupi iz okolja, kot so različni onesnaževalci zraka, težke kovine, pesticidi, UV žarki, nasičene maščobe v hrani, poživila, kot so tobak in alkohol, nepravilna telesna vadba ali različna zdravila, kot so npr. peroralni kontraceptivi pospešujejo tvorbo prostih radikalov, ki so glavni vzrok za oksidativni stres. Učinek prehranskega dopolnila Basica temelji na njegovi edinstveni zmožnosti, da v prebavnem traktu deluje kot aktivni filter in z vezavo prostih radikalov zmanjšuje oksidativni stres ter očisti telo, preden bi ti lahko poškodovali naš organizem. Zakisanost telesa ali acidoza je stanje porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja v telesu. Kislinsko bazično ravnovesje je pogosto porušeno zaradi oslabljene telesne zmožnosti odstranjevanja kislih odpadkov. Kisli odpadki nenehno nastajajo pri presnovnih procesih v telesnih celicah. Basica izdelki so prehranska dopolnila, s katerimi se lahko uspešno borimo proti zakisanosti telesa. Lahko jih jemljemo kot prehransko dopolnilo, in sicer prav vsak dan, neodvisno od obrokov, ki jih tekom dneva užijemo. Vsi izdelki Basica vsebujejo organsko vezane mineralne snovi in mikroelemente, ki so v človeškem telesu izjemnega pomena. Izdelki Basica so izdelani v Nemčiji in se kontrolirajo po strogih merilih, zato se lahko na prehranska dopolnila Basica vedno zanesemo. Prehranska dopolnila Basica so v obliki granulata, ki ga lahko preprosto primešamo v jedi, kot tablete, kot topni prašek ali kot mikroperle, ki jih lahko neposredno zaužijemo. Praktična pakiranja omogočajo, da lahko prehranska dopolnila Basica uporabimo doma, v službi, ali pa na poti, tudi bazične tablete so majhne, zato jih lahko povsem zlahka pogoltnemo. Zakisanost telesa pospešuje izgubo kalcija, povzroča slabo oskrbo tkiv s kisikom in zmanjšuje mentalne sposobnosti, z prehranskimi dopolnili Basica pa se lahko temu uspešno upremo.

Proteinski in vitaminski napitki

Danes je na trgu ogromno raznih prehranskih dopolnil v različnih oblikah, v tabletah, kapsulah, praških, napitkih in še bi lahko naštevali. Seveda moramo pri takih stvareh vedno upoštevati, da gre za dopolnila in ne nadomestila. Glede na prehrano, ki smo jo deležni v teh časih, pa se velikokrat zgodi, da nam umanjka katera izmed pomembnih hranilnih snovi. Takrat je seveda dobro, da se tudi mi poslužimo prehranskega dopolnila. Prehranska dopolnila, predvsem proteinski in vitaminski napitki, pa so še kako pomembni za profesionalne športnike in prav tako tudi za rekreativce.

Proteini imajo v prehrani športnika zelo pomembno vlogo, saj pomagajo pri regeneraciji in gradnji mišic. Tega se vsak športnik dobro zaveda, povečanje uživanja proteinov pa se lotijo tudi tisti, ki si želijo izgubiti kakšen kilogram. Proteinski napitki so odlična rešitev za športnike in za vse tiste, ki želijo povečati vnos proteinov v svoje telo. Seveda se proteinski napitki zelo razlikujejo, tudi po vsebnosti proteinov in ne le po okusu, ceni in tako dalje. Svoj proteinski napitek pa si lahko tudi vi kupite kar preko spleta in sicer v športni spletni trgovini Factorystore. Če vam v tej trgovini nobeden od ponujenih napitkov ne bo ustrezal, pa obiščite katero izmed drugih trgovin.

Za naše zdravje pa so pomembni tudi vitamini in minerali. Vitaminski napitki bodo poskrbeli za vašo odpornost, zdravje in normalno funkcioniranje telesa. Tudi vitaminske napitke si lahko privoščite preko spleta in sicer v različnih okusih, količinah in podobno. Za ponudbo vitaminskih napitkov torej tudi vi poglejte na spletno stran www.factorystore.si . Privoščite si napitke, ki bodo izboljšali vaše počutje in zdravje ter pomembno vplivali na vašo vzdržljivost pri športu.