Arhiv Značk: salomon

Salomon, dostopna kakovost

Salomon je dostopna kakovost .

Dostopna kakovost je Salomon za nekatere že tradicionalna lastnost. Drugim pa je Salomon še neznanka. Vsem lahko Salomon nudi opremo za alpsko smučanje , deskanje na snegu, oblačila, obutev, opremo za pohodništvo, opremo za tek. Tek na smučeh lahko Salomon obogati s čudovito izkušnjo. Podobno lahko Salomon naredi enkratno doživetje z opremo za turno smuko. Pomembno pri tako veliki izbiri je izbrati prav. Kar pomeni, da je med vso ponudbo potrebno izbrati tisto, kar bomo dejansko potrebovali. V ponudbi je veliko artiklov z namenom, da se zadovolji različne okuse in zahteve. Različni okusi so vezani predvsem na modne lastnosti. Zahteve pa so usmerjene predvsem v tehnične lastnosti. V vsakem primeru se mora v izbranem artiklu uporabnik dobro počutiti, artikel mora zadovoljevati vse potrebe, biti pa mora tudi uporaben za predviden čas uporabe. Z izkušnjami je lažje izbirati, vendar ima izbiranje preko izkušenj tudi svoje omejitve. Predvsem izkušnje pomenijo lastnosti, ki so bile dobre v preteklosti. Ker gre danes napredek z nesluteno hitrostjo naprej, to pomeni, da bo nekoč dobra lastnost danes nadomeščena z novo. Kar praktično pomeni, da bomo artikel s takšno lastnostjo lahko zaman iskali v trgovini. Proizvajalci so v takem primeru najverjetneje lastnost nadomestili z novo. V primeru, da je ne poznamo smo izgubljeni. Kljub izkušnjam iz preteklosti. Zato so pomemben vodnik nakupa tudi vse aktualne lastnosti ali lastnosti novejšega datuma. Kdor je doma na tem področju težav ni, večina ostalih pa se mora pred tem oborožiti z dobrimi informacijami. Danes informacije lahko dobimo na razne načine. proizvajalci vedno poskrbijo, da smo dobro informirani. Slabost takšne informacije je, da so predstavljene zgolj dobre lastnosti. Manj dobre lastnosti nam bodo opisovali predvsem neodvisni viri, ki v raznih primerjavah ali podobnih informacijah ocenjujejo artikel ali več sorodnih artiklov.

Salomon velja za dobro odločitev nakupa pri raznih športnih aktivnostih.

Salomon je sinonim za svobodo gibanja

Salomon je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športne opreme za različne vrste športa že od leta 1947. Več desetletna tradicija in uveljavljenost na svetovnem trgu so garancija za kakovost, na katero prisegajo številne ljubitelji športa po celem svetu. Moto, ki ga Salomon uresničuje s svojimi izdelki, je: zagotoviti ljudem svobodo gibanja. In dejansko je za vsem športom, ki jih prakticirajo ljudje po celem svetu, nekaj skupnega, kar jih vse združuje pod isto streho: zahteva po maksimalni svobodi gibanja. Šport je predvsem gibanje in kvalitetna oprema za šport mora služiti prav temu, da olajša gibanje, ga naredi bolj lahkotnega.

Pri Salomon s svojimi športnimi artikli to dosegajo na tak način, da nenehno vlagajo v razvoj novih tehnologij, ki jih po dolgih in podrobnih testiranjih vgradijo v svoje izdelke. Za pohodnike je Salomon poskrbel s številnimi artikli, med katerimi je potrebno posebej izpostaviti kvaliteten lahek nahrbtnik. Vsak izkušen pohodnik se zaveda, kako pomembno vlogo igra vsak dekagram opreme, ki jo prenaša. Zato je pomembno, da je oprema čim lažja in pričeti je potrebno prav pri osnovi, pri Salomon nahrbtniku. Pohodniške hlače, majice in jakne Salomon so izdelane iz vrhunskih sintetičnih materialov, ki zadržujejo toploto in oddajajo vlago. Vsa Salomon pohodniška oprema je uporabna tako za visokogorsko pohodništvo kot za lažje oblike pohodništva.

Salomon je posebej specializiran tudi za gorski tek. Med zelo priljubljenimi modeli za tovrstni šport spadajo Salomon terenska obutev, ki je izdelana iz kakovostnega materiala Gore tex. Med poznavalci ima Gore tex posebno mesto, saj je to material, ki zagotavlja odlično toplotno izolacijo in zaščito pred zunanjimi pogoji. Nepogrešljivi so tudi izjemno lahki Salomon tekaški nahrbtniki, ki so izdelani na tak način, da tekače ne ovirajo med tekom. S telesom se dobesedno zlijejo in tekač sploh nima občutka, da ima karkoli na sebi. To je seveda le del široke Salomon ponudbe.

http://www.superge.si/

Salomon, za vse, ki jim pomeni gibanje pomemben del življenja

Salomon je blagovna znamka, ki je športni navdušenci nikakor ne morejo spregledati. Je poznana znamka tekaških čevljev, ki zadovolji vse rekreativce, pa tudi vrhunske športnike. Tisti, ki se s tekom ukvarjajo še kako dobro vedo, da je prav izbira tekaške obutve velikokrat ključnega pomena. Salomon športna obutev pa se izjemno prilega vsakemu stopalu, saj je lahkotna, inovativna in kot takšna zadovolji visoke mere in želje vsakogar. Salomon pa niso le sinonim za tekaško obutev, ampak so hkrati tudi veliki specialisti za pohodniško obutev. Znamka Salomon zna biti groba in robustna, a nič je ne ustavi, da ne bi pokazala tudi svoje nekoliko bolj mile in nežne plati. Njena široka ponudba obutve za trail running in pohodništvo dopolnjuje še linija obutve za prosti čas, ki zagotavlja udobje in sprostitev.

Salomonova linija obutev za prosti čas se imenuje S-WIND, v njej pa so združene najboljše tehnične lastnosti. Salomon obutev tako daje udobje na prav vsakem koraku. Sodelujejo z najboljšimi svetovno znanimi tekači in skupaj z njimi razvijajo vedno nove standarde obutve. Z njihovo obutvijo ni izbira terena prav nobena uganka. Nizka teža, dobro blaženje, odzivnost, hitrost ter zaščita, so lastnosti izjemno kakovostne obutve, ki vas popelje tako rekoč od hišnih vrat, preko gozdnih poti, pa spet nazaj na domači prag. Salomon obutev je narejena za hitrost in za počasno hojo, ne da bi pri tem trpele noge ali ostali deli telesa. Stabilnost in udobje sta pri njih nekaj popolnoma samoumevnega. Predvsem, ko je govora o športnih copatih, je njihov osnovni trend čim bolj se približati naravi. Salomon obutev je namenjena vsem, moškim, ženskam, pa tudi otrokom. Otroška obutev Salomon je narejena iz povsem enakih materialov, kot je narejena tista za odrasle, le da je prilagojena nežnim otroškim stopalom, prav vse pa odlikuje udobje in lahkotnost.