Tekaška oblačila in obutev Asics

Brez posebnega obotavljanja lahko rečemo, da so Asics tekaški čevlji dizajnersko najbolj nenavadni, ki jih lahko trenutno kupite na trgu. Novejši modeli predstavljajo pravo eksplozijo barvnih kombinacij, unikatnih všitkov in drugih unikatnih dizajnerskih prijemov. Vendar pa je tisto, kar Asics tekaške čevlje dela tako privlačne, predvsem odlična kombinacija dizajna in kakovosti. Ne smemo pozabiti, da je Asics med vodilnimi proizvajalci tekaških čevljev.

 

Tekaški čevlji Asics se med seboj razlikujejo predvsem glede na tehnologijo, ki je uporabljena pri izdelavi podplata. Zelo je znana in priznana linija tekaških copat z imenom Gel. Ta se deli na različne tipe. Gel-cumulus so izdelane tako, da zagotavljajo boljši oprijem na zgornjem delu gležnja. Skušajo pa med tekom zagotoviti stabilnost tako, da močno ublažijo trenje. Druga znana linija Asics tekaških čevljev je Gel-nimbus. Gre za izjemno lahek model, ki ima enega izmed najbolj dodelanih mehanizmov blaženja v celotni industriji tekaških copat. Način, kako je Asics združil funkcionalnost in dizajn, je naravnost fascinanten in prav zaradi tega je tako priljubljena blagovna znamka po celem svetu. Ljudem preprosto ni vseeno, kako izpadejo tekaški copati na njihovih stopalih.

 

Šport in moda se v zadnjih letih močno prepletata in dopolnjujeta. Mnoge športne blagovne znamke oblikujejo trende tudi v urbani modi. Res je, da bomo težko našli športna oblačila v vrhunski modi, vendar v povprečju tega tako ali drugače ne nosijo v vsakdanjem življenju, zato so oblačila in obutev, ki jo izdeluje Asics veliko bolj zanimiva za vsakdanjo rabo. Asics izdeluje tudi izjemno všečna modna tekaška oblačila, ki skupaj z vrhunskim videzom tekaških copat ustvarijo podobo tekača, ki jemlje dih. Funkcionalna tekaška oblačila znamke Asics poskrbijo za optimalen prehod vlage iz notranjosti oblačil v zunanjost. To pomeni, da se vlaga ne nabira v oblačilih, zaradi česar so ta med tekom sveža in lahka. Zaradi tega je tek z njimi lahkoten in udoben.

 

Več na spletni strani.